Blå tirsdag med Josefine Klougart – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

INSS > INSS Kalender > Blå tirsdag med Josefi...

Blå tirsdag med Josefine Klougart

Blå Tirsdag er stolte over at kunne åbne dørene for ingen ringere end Josefine Klougart. Siden debuten med Stigninger og fald fra 2010 har hun stadfæstet sig selv som en markant stemme på den danske litteraturscene; hun har vundet kronprinsparrets stjernedryspris, undervist på Gladiators forfatterskole og høstet anmelderroser for sin intense og sensible lyriske prosa. Senest udgivelse er New Forrest, der med Lilian Munk Rösings ord forsøger ”at opløse mytens stivnede billede gennem et originalt billedsprog... i en billedfantasi, der er ligeså sirlig som den er voldsom”.

Fællesnævneren for hendes værker er det fragmentariske, flydende og sansende billedsprog, der river grænserne ned for hvordan en bog skal opbygges. Få formår at forbinde det sanseligt registrerende med det eksistentielt reflekterede som Klougart, der altid er en fryd at lytte på. Udover smagsprøver fra teksterne og forfatterens egne overvejelser vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Så kom med, når vi endnu engang samles i Kaffebarens rare omgivelser med kloge, karismatiske Klougart i centrum.

Følg med på facebook eventet.