Specialearrangement på CIRCD – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

INSS > INSS Kalender > Specialearrangement på...

Specialearrangement på CIRCD

Vil du skrive speciale om interaktion? Og har du lyst til at være en del af en projektgruppe, som arbejder med ét fælles emne?

Så kom til vores specialearrangement onsdag d. 29. marts kl. 12.30 til 14.30 i lokale 24.1.57.  

Her beskriver forskerne fra Centre for Interaction Research and Communication Design, CIRCD (link til circd.ku.dk), fem forskellige projektgrupper, som du kan få mulighed for at deltage i. Du vælger selv – baseret på netop din interesse.

Grupperne er knyttet til forskellige forskningsprojekter, og du kan blive en del af dataindsamlingen, diskussionerne og analyserne – og bruge det i dit speciale. Og selvom du ikke skal skrive speciale lige nu, er du også meget velkommen – så har du blot mulighed for at indgå i gruppen i længere tid.

Det vigtige er, at du som studerende bliver en del af en gruppe, som har særligt fokus på et bestemt emne – og får mulighed for at indgå i de fælles diskussioner og blive klogere på det pågældende emne. Det vil helt sikkert give dig inspiration og geniale ideer til specialeemner, som du vil elske at arbejde videre med. Og samtidig bliver du en del af en gruppe, som interesserer sig for de samme ting, som du gør – det giver gode muligheder for unik sparring og for opbygning af et inspirerende og engagerende studie- og arbejdsmiljø.

De fem projektgrupper er:

Arrangement finder sted onsdag d. 29. marts kl. 12.30 til 14.30 i lokale 24.1.57, og alle projektgruppernes fokus vil blive præsenteret til dette møde. Dermed bliver du klogere på, hvad der gemmer sig bag de mere overordnede overskrifter – og du har mulighed for at vælge, hvilken gruppe du kunne tænke dig at blive en del af.

Det er vigtigt at nævne, at vi ikke selv kan vejlede alle de specialer, som bliver knyttet til disse projektgrupper, men det er ikke noget problem, hvis du har en anden specialevejleder.

Dagens program

  • Introduktion til ideen med projektgrupperne samt introduktion til CIRCD (15 minutter)
  • Præsentation af de 5 projektgrupper (15 min. til hver)

Som nævnt er alle studerende, som interesserer sig for disse emner, velkomne!

Du kan læse mere om Centre for Interaction Research and Communication Design – CIRCD – her

Husk også Specialeseminaret ’Specielt for Specialestuderende’ mandag d. 12. juni fra kl.8-16 i lokale 27.0.17.

Og læs mere om at skrive speciale på Kommunikation på INSS på KUnets Kandidatsider under Kommunikation.