Ansatte – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

INSS > Ansatte

Svend Skriver

Svend Skriver

Lektor

Primære forskningsområder

Litteratur og litteraturhistorie, herunder Karen Blixen og Søren Ulrik Thomsen.

Videnskabtsteori

 

Aktuel forskning

Karen Blixen og P.L. Møller

Undervisnings- og vejledningsområder

Jeg underviser især i Moderne litteratur og litteraturteori, Danskfagets didaktik og Videnskabsteori samt litterære kandidatemner.

Jeg vejleder litterære bachelorprojekter og specialer samt litteraturpædagogiske projekter. Så hvis du har brug for en litterær bachelorvejleder eller en specialevejleder, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg vejleder meget gerne projekter relateret til Karen Blixen, Søren Ulrik Thomsen eller Yahya Hassan, men også opgaver eller specialer om fx kanon i undervisningen eller andre litterære emner er naturligvis velkomne.

Mulige emner for en bacheloropgave eller et speciale kunne fx være "Receptionen af Yahya Hassan", "En fænomenologisk analyse af Yahya Hassan", "Harold Blooms kanon-begreb", "Kanon i undervisningen", "Danskfagets kanon - relevant eller forfejlet?", "Performativ biografisme i ny dansk litteratur" eller "Et analytisk udblik over Blixen-forskningen".

I et bachelorforløb tilbyder jeg et mix af klynge-vejledning og individuel vejledning. Mine speciale-studerende tilbydes typisk også at deltage i mix af klynge-vejlening og individuel vejledning. Formålet er at skabe et dialogisk fælleskab om skriveprocessen mellem de studerende. 

Jeg vejleder også gerne på ph.d.-niveau. Så hvis du har en spændende ide til et ph.d.-projekt, er du også velkommen til at kontakte mig.

 

ID: 8550